O nas

Kdo smo

Spoznajte naše podjetje in ekipo

Naše poslanstvo

“S sodobnimi rešitvami želimo uporabnikom in organizacijam omogočiti prehod v digitalni svet. Prizadevamo si, da z moderno tehnologijo omogočamo našim strankam enostavnejše in uspešnejše poslovanje. Našim uporabnikom želimo biti tehnološki in poslovni partner, ki jim pomaga premagovati izzive pri prehodu na popolno digitalizacijo poslovanja.”

STALEN RAZVOJ Z UPORABO NAJNOVEJŠIH TEHNOLOGIJ
OPTIMIZACIJA POSLOVANJA Z UPORABO UMETNE INTELIGENCE
POPOLNA DIGITALIZACIJA

Naše vrednote

Odličnost

V času intenzivne globalizacije vsak dan predstavlja priložnost za dokazovanje naših sposobnosti in dela. Z odličnostjo želimo to priložnost v celoti izkoristiti.

Odličnost
Proaktivnost

Trudimo se soustvarjati prihodnost. Sledimo spremembam in pri vsem, kar delamo, se trudimo zagotoviti nov pogled na stvari. Zato so naši izdelki inovativni in učinkoviti.

Proaktivnost
Preglednost

Verjamemo, da je povezanost z našimi strankami, partnerji in splošno okolico nujna za dolgoročno stabilnost našega podjetja. Učinkovita komunikacija, ki je osnovana na pregledni in odprti izmenjavi informacij na vseh nivojih, predstavlja dobro osnovo za dosego željene povezanosti.

Preglednost

Spoznajte margovce

Moderni prostori

Naše podjetje ima poslovne prostore v okolju polnem inovativnih podjetij in talentov. Takšno okolje predstavlja pomemben faktor pri zadovoljstvu in kreativnosti zaposlenih.

Super ekipa

Verjamemo v ekipni duh in doprinos vsakega posameznika h končnim zmagam celotne ekipe.

Margov teambuilding

Zdrav tekmovalni duh je dobrodošel znotraj vsakega podjetja. Vzpodbuja namreč ustvarjalnost! Če pa se le-ta sprošča skozi igre, se izboljšujejo tudi odnosi med zaposlenimi.

Bi radi sodelovali z nami?

Stopite v kontakt z nami in za vas bomo našli najboljšo rešitev

Kontaktirajte nas

Zgodovina podjetja

15 let razvoja podjetja

2004

Ustanovitev podjetja

Marg je mlado podjetje za razvoj vrhunske aplikativne programske opreme, ustanovljeno leta 2004. Vodstvo in zaposleni v podjetju imajo bogate izkušnje v softverski industriji v Sloveniji in po svetu. Naša vizija je postati znanilec sprememb na področju programskih rešitev in vodilni ponudnik poslovnih rešitev, programskih storitev in generičnih produktov.

2005

Digitalizacija sej uprave Istrabenz d. d.

Digitalna podpora za pripravo gradiv, pošiljanje vabil in sklic sej, elektronsko glasovanje in spremljanje realizacije sklepov. Zagotovljena sledljivost in transparentnost postopkov. Varno, pregledno in brezpapirno.

2008

Pilotna uvedba brezpapirnega poslovanja na Ministrstvu za obrambo RS

Uspešna izvedba pilotnega projekta uvedbe informacijske rešitve za brezpapirno poslovanje ministrtsva. Danes na MORS-u rešitev GovernmentConnect uporablja preko 6.000 uporabnikov na treh različnih postavitvah v Sloveniji in misijah po svetu. Zagotovljeno je popolno in zakonsko skladno brezpapirno poslovanje.

2010

Partner leta podjetja Microsoft

Podjetje Marg postane "Partner of the Year" CEE regije globalnega tehnološkega velikana Microsoft.

2013

Prejemnik 1. nagrade Najpodjetniška ideja

Podjetje Marg prejme 1. nagrado za najpodjetniško idejo, ki jo razpisuje časnik Finance za inovativno rešitev za podporo obvladovanju vsebin in sodelovanja uporabnikov po principu socialnih omrežij.

2015

Selitev podjetja v Tehnološki park

Zaradi širitve ekipe in stimulativnega delovnega okolja se podjetje preseli v Tehnološki park, v sodobne poslovne prostore, kjer zaposleni s še večjo motivacijo premagujejo nove in nove izzive.

2016

Red Herring Europe Award

Marg je v okviru priznane institucije Red Herring uvrščen na lestvico Top 100 najbolj prodornih tehnoloških podjetij v Evropi.

2017

Marg postane član Adventure holding

Adventura holding prepozna podjetje Marg kot eno vodilnih podjetij na področju digitalizacije poslovanja podjetij in javnega sektorja.